Te invit sa te simti...#beauteafull!


Primavara natura renaste, totul se trezeste la viata si parca si noi ne simtim mai plini de energie si mai dornici sa facem...chestii. Iar mie, pentru ca sunt nascuta primavara, viata mi se pare mult mai frumoasa acum! Debordez de buna dispozitie, am tot felul de idei noi, vreau sa incep proiecte de tot felul si sa ma implic in cat mai multe lucruri. Anul acesta am inceput "trezirea"  prin a merge din nou la sala (dupa o pauza de 4 ani), dar m-am si rasfatat la un salon specializat. Am descoperit cu mare placere Beauteafull, un loc situat in centrul capitalei, chiar in spatele cladirii Guvernului, intr-o casa veche, boiereasca, cu camere inalte si luminate.





Pentru ca nu sunt adepta, de niciun fel, a tratamentelor invazive, dureroase sau traumatizante, am cautat proceduri cat mai "light", dar ale caror efecte sa fie vizibile si durabile. Dupa o consultare prealabila cu specialistii locului, in care le-am dezvaluit cele mai "negre" secrete ale mele, am aflat cu mare placere ca nu am pic de celulita si deci nu era necesara nicio procedura in acest sens. In schimb, am facut "Biostimulare", menita sa intareasca masa musculara, dar si sa lucreze tesuturile. Iar partea cea mai buna este ca jumatate de ora de biostimulare echivaleaza cu 3 ore de sala! Cat de tare!



Si, pentru ca si fata mea merita un pic de "rasfat", am facut si o sedinta de iluminare si tonifiere, cu radiofrecventa, care restabileste acidul hialuronic si elastina din piele.  Tratamentul, extrem de placut si de relaxant, ajuta la fermitatea pielii si reduce din ridurile fine. Iar eu am observat efetele imediat.

Ziua mea "beateafull" s-a incheiat cu o ora de masaj de relaxare, intr-o atmosfera "zen", cu miresme imbietoare si muzica ce m-a purtat in cele mai placute locuri. By the way! Elena are maini magice :)



Iar pentru ca nu sunt deloc egoista cand vine vorba de experiente placute si vreau ca toata lumea sa se bucure de ceea ce m-am bucurat si eu, am o veste minunata!!!! Oricine care vrea sa mearga la Beauteafull si mentioneaza la receptie ca vine din partea mea primeste o reducere de 10% la pachetele care nu sunt deja in promotii, ci personalizate in urma diagnosticului facial si/sau corporal. Oferta e valabila pana la 1 mai, timp suficient sa se vada rezultate pana cand incep iesirile la mare! Adresa este Duiliu Zamfirescu, Nr.10 si va puteti programa la numarul de telefon 021 795 5226.

Enjoy!




Comentarii

Postări populare