Cum stii ca ai langa tine barbatul perfect?


 
Primul lucru, cand te trezesti dimineata si nu il gasesti langa tine, este sa te gandesti la el... apoi sa-l suni sa vezi ce face! Apoi simti o urma calda a pupicului pe care ti l-a lasat pe obraz inainte sa plece - esti gata sa te ridici din pat!
Cand ai reusit ceva, cand ti s-a intamplat ceva frumos, cand ai ceva de povestit si simti ca trebuie sa impartasesti cu cineva - e primul la care te gandesti. Pui mana repede pe telefon si ii spui totul! Iar el te asculta cu toata fiinta si se bucura alaturi de tine.
Cand tot ceea ce faci il implica - si viceversa. De la banalul "oare ce mancam azi", cand incerci sa tii cont de toate preferintele lui, pana la faptul ca mergi la shoping si dai o tura si pe la raionul de barbati sa vezi ce se mai poarta ca sa-i iei si lui ceva.
Cand stii ca esti nervoasa, dar il vezi si uiti de toate. Iar el incearca in fel si chip sa te faca sa zambesti, sa treci peste orice necaz sau suparare, sa fii fericita.
Cand iti este, pe langa toate, cel mai bun prieten, cel mai atent sfatuitor si cel mai de pret confident. Cand vezi ca-si "stoarce creierii" sa iti rezolve problemele, cand ceea ce pe tine te macina devine problema LUI numarul 1.


Cand te cuibaresti dupa o zi istovitoare in pat si bratele lui calde te invaluie protector si simti ca esti in cel mai sigur loc de pe planeta.
Cand ai furnicaturi in stomac pentru ca nu te-a sunat, desi stii ca are ceva important de facut, dar nu mai ai rabdare si vrei sa afli cum i-a mers.
Cand te macina si te irita o problema pe care stii ca o are, careia iti omori mintea sa-i gasesti o solutie si nu poti nici macar sa dormi noaptea de grija.
Cand alergi nebuneste sa ajungi acasa, sa-i zambesti si sa il saruti.
Cand iti face cel mai frumos cadou, implinirea absoluta a iubirii - un COPIL. Iar daca acesta din urma ii seamana, vei realiza cu atat mai mult ca este ceea ce ti-ai dorit din totdeauna de la el, omul de langa tine.
Cand il visezi noptile in adolescenta, faci scenarii, iar ulterior se dovedeste ca este exact asa cum mintea ta la-a imaginat, pana in cel mai mic detaliu.
Cand reuseste sa te surprinda chiar si dupa 15 ani de relatie cu originalitatea lui, cu gesturile pline de iubire, cu declaratii care pe vremuri i se pareau siropoase.
Cand simti ca esti la pamant, ca nimic nu te mai poate ridica, mana lui te face sa o iei de la capat.
Cand simti ca fara el viata nu are rost....Dar si ca, alaturi de el, poti muta muntii din loc!

Comentarii

Postări populare