Ce purtam vara asta


Se anunta o vara super glam, cel putin la capitolul bijuterii. Si nu orice fel de bijuterii, ci acelea fix pe gustul meu: fine, discrete, dar in acelasi timp "breath taking" sau, mai bine zis, "eye taking".




Nu ai cum sa porti o bijutierie Pandora si sa nu fii imediat remarcata. O spun eu, care pana sa apara colectiile lor, nu ma puteam convinge sa renunt la podoabele din aur. Insa atunci cand modelele sunt atat de diverse, incat sa se preteze oricarei tinute si oricarui moment, e imposibil sa nu te indragostesti iremediabil de acest brand.(mai ales ca si preturile sunt pentru toate buzunarele)

Aseara am avut placerea sa particip la evenimentul exclusivist de prezentare a colectiilor primavara-vara 2017. Intr-o companie de exceptie, intr-un loc super cool, organizat de cea mai buna echipa - fetele de la Ranevents.



Cat despre bijuterii? Cuvintele sunt de prisos. Va las pe voi sa vedeti numai cateva dintre podoabe si sa va decideti... Mie mi-au placut la nebunie medalioanele rotunde cu diverse chestii in interior!






Comentarii

Postări populare