Fiica mea, la primul ei eveniment :)






Saptamana trecuta, Sublime - Maison de beaute si-a inaugurat noua "casa". Pentru ca stiam ca o sa fie o atmosfera "cosy" si extrem de prietenoasa, am mers impreuna cu Renata.



Nu obisnuiesc sa imi duc fiica prea des la evenimente publice, insa de data aceasta am simtit ca o sa se simta bine. Si asa a si fost!

A facut deliciul tuturor, a fost maxim incantata de tot, dar mai ales de atentia de care a beneficiat si pentru care le multumesc tuturor.

















Ce ne-a placut acolo - are un aer parizian. E amenajat în stil franțuzesc, cu detalii romantice și influențe vintage combinate cu glam-ul modern. 


 La Sublime te simți ca în livingul celei mai bune prietene, iar din partea casei găsești mereu o cafea bună sau un ceai cald, iar ritmurile de lounge din surdină asigură un răsfăț sublim în timpul ședințelor de beauty: manichiură/pedichiură, coafor, cosmetică, tratamente faciale, extensii de gene, make-up profesional și barber shop. 


INFO - Din această lună, Sublime Maison de Beauté și-a redeschis porțile pe unul dintre cele mai frumoase bulevarde din București, pe Bulevardul Unirii, la numărul 71, în apropiere de Piața Alba Iulia, într-o zonă mult mai accesibilă clienților, cu mai multe spații de parcare. Ca și noutate, în noua locație Sublime clienții vor beneficia de un stilist profesional, care le va divulga secrete de stil și îi va îndruma să facă alegerea perfectă.


Comentarii

Postări populare